SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Tip: afbeelding Bureaublad terugzetten in Windows 10

1406-bureaublad-windows-10

Hebt u net een leuke afbeelding ingesteld voor het Bureaublad in Windows 10, staat er ineens een heel ander plaatje. Wees niet bang, u zet de gewenste afbeelding snel terug!

Als het Bureaublad ineens een andere afbeelding laat zien dan het plaatje dat u hebt ingesteld, dan lost u het gemakkelijk op:

  • Ga naar het Bureaublad.
  • Klik met de rechtermuisknop op een leeg plekje van het Bureaublad.
  • Klik in het snelmenu op Aan persoonlijke voorkeur aanpassen.
  • De Instellingen openen. U bent meteen in het gedeelte om de achtergrond van het Bureaublad in te stellen. Klik de gewenste afbeelding aan. Staat uw foto er niet bij? Klik dan op Bladeren. De Verkenner opent. Blader naar de map waar uw foto staat, klik de foto aan en klik dan op Afbeelding kiezen.
  • De geselecteerde afbeelding staat nu op het Bureaublad. Sluit de Instellingen door te klikken op het kruisje rechtsboven in beeld.
Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.