SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

App-tip: Plantengids

plantengidsgoed

Zoek met de Plantengids welke tuinplanten het mooiste bloeien tijdens de lentemaanden én wat de meest geschikte standplaats is voor de plant.

Wanneer de lente aanbreekt, begint voor veel mensen het tuinieren weer te kriebelen. De app Plantengids heeft een veelzijdige encyclopedie met tuinplanten: meer dan twaalfduizend exemplaren, waarvan een deel is voorzien van een afbeelding. Bij alle planten zijn twaalf kenmerken te vinden. In de gids worden zowel Nederlandse als Latijnse namen genoemd. Scrol of zoek door het enorme aanbod.

Zoekfunctie

In een uitgebreide zoekfunctie kan het speuren naar de ideale plant voor in de tuin beginnen. Wilt u weten welke plant het best gedijt op dat schaduwrijke plekje? Of wenst u gele bloemen in mei en juni? Even invullen en een lijst van planten wordt getoond. Het is ook mogelijk om bijzondere eigenschappen van de plant te vinden, zoals bijvoorbeeld de mate van aantrekkingskracht voor vlinders.  

App Plantengids downloaden

De app is gratis voor op iPads en iPhones. Er is een internetverbinding nodig voor het downloaden van de afbeeldingen.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.