Menu Zoek

Tip: berichten van Facebookvrienden tijdelijk stopzetten

090218SnoozeFacebook

Bent u op Facebook de statusupdates van iemand een beetje zat? Zet de snooze-functie aan, dan krijgt u dertig dagen geen updates van die persoon te zien.

Heel handig als u bijvoorbeeld even geen zin hebt in vrolijke berichten van de buren. Met de snooze-functie krijgt u dertig dagen lang geen updates meer te zien van een persoon en hoeft u niemand te ontvrienden. Fijn, want over een maand ziet de wereld er misschien weer heel anders uit.   

Snoozen werkt zo op de computer:

  •  Surf naar www.facebook.com en log in.
  •  Klik op de drie puntjes naast een bericht.
  •  Klik op <Naam gebruiker> 30 dagen lang snoozen.

Snoozen via de app werkt zo:

  •  Open de Facebook-app en log in.
  •  Tik op de drie puntjes naast een bericht.
  •  Tik op <Naam gebruiker> 30 dagen lang snoozen.
Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.