SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Tip: bezochte websites terugvinden in Chrome

ChromeGeschiedenisontwerp

Met de functie 'Geschiedenis' kunt u in Chrome tot negentig dagen terug in uw surfverleden. Handig als u bijvoorbeeld vergeten bent om een interessante website op te slaan als Bladwijzer.

Het maakt bij het zoeken in de surfgeschiedenis geen verschil of u de site een kwartier of een maand geleden hebt bekeken. Alle adressen van door u bezochte sites worden tot negentig dagen bewaard. Graaf zo u in uw eigen surfverleden:

Hebt u in deze browsersessie al meerdere sites bezocht met Chrome, dan staat links naast de adresbalk een pijltje naar links.

  • Klik met de linkermuisknop dit pijltje om naar de vorige bezochte pagina te gaan.
  • Klik nogmaals om verder te bladeren in de geschiedenis.
  • Wilt u een overzicht van de eerder bezochte sites, houd dan de linkermuisknop wat langer ingedrukt als u op het pijltje naar links klikt.
  • Er verschijnt een overzicht van de eerder bezochte sites. Klik op een pagina om de site te zien of klik op Volledige geschiedenis weergeven om verder terug in het overzicht te gaan.
  • Alle bezochte sites worden weergegeven inclusief het tijdstip van uw bezoek. Dit maakt het zoeken makkelijker. Klik op een pagina.

Hebt u in deze browsersessie nog geen pagina's bezocht en wilt u meteen naar de sites van bijvoorbeeld gisteren, ga dan als volgt te werk:

  • Open Chrome.
  • Klik rechtsboven op de drie puntjes.
  • Klik op Geschiedenis > Geschiedenis.
  • Klik op een pagina. 
Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.