SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Tip: een omgekeerd beeldscherm

1308-ondersteboven Drukt u op een verkeerde knop en staat het beeld op uw beeldscherm ineens ondersteboven? Dat is gelukkig snel te verhelpen op een pc met Windows.

Als uw beeld ineens ondersteboven staat, raak dan niet in paniek. Het is het gevolg van de zogenoemde rotatiefunctie van uw beeldscherm. Daarbij kan het naar keuze worden gedraaid: 90 graden naar links of rechts of 180 graden (dus ondersteboven).

Gebeurt dit (per ongeluk) bij u, druk dan de toetsen Ctrl en Alt in, houd ze allebei ingedrukt en druk op de toets met het pijltje omhoog, rechts op uw toetsenbord. U ziet dat het beeld terugdraait naar de goede stand. U kunt de toetsen daarna loslaten.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.