SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Tip: groepen in de app Mail in Windows 10

home(2)

De app Mail in Windows 10 kan niet overweg met groepen. Alleen via een omweg zijn ze te maken en gebruiken.

Windows 10 kent de standaardapps Mail en Personen. Die laatste app beheert alle contacten. Helaas is het niet mogelijk via deze app contactgroepen aan te maken. Wie regelmatig een bepaalde groep mensen moet mailen, zal deze optie node missen. Maar het is op geen enkele manier mogelijk gebruik te maken van groepen in Windows 10. Wie contactgroepen wil maken en gebruiken is aangewezen op een omweg. 

Outlook.com
Wie gebruikmaakt van een Microsoft-account kan via Outlook.com een groep aanmaken. Deze groep wordt echter niet zichtbaar in de app Mail of de app Personen. Dat betekent dat de groep alleen gebruikt kan worden via Outlook.com. Dus u maakt online een contactgroep aan en elke keer als die wilt mailen moet u dit bericht online versturen. Ja, dat is heel onhandig. Hopelijk pakt Microsoft dit in een volgende update aan.

De tip 'Groep aanmaken in Outlook.com'  legt uit hoe er online een contactgroep kan worden aangemaakt. En het artikel 'Outlook.com: beginnen met e-mail' legt de beginselen van Outlook.com uit.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.