SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Tip: mails niet meer groeperen in Mail

Mail_Windows10

Vindt u het onhandig dat de mailconversaties in de app Mail van Windows 10 standaard gegroepeerd zijn? Zet dit eenvoudig uit.

In Mail in Windows 10 worden de e-mails binnen een mailconversatie standaard gegroepeerd. De nieuwste mail staat bovenaan en alle mails binnen de conversatie, ook uw verzonden mails, zijn eronder geklapt. Vindt u dit onhandig of onoverzichtelijk, zet het groeperen van mails dan uit. De mails worden dan weer los getoond in het Postvak In.

Zet het groeperen van mails zo uit: 

  • Open de app Mail.
  • Klik op het tandwiel om de instellingen te openen.
  • Klik op Lezen.
  • Klik onder 'Berichten gesorteerd op gesprek weergeven' op het schuifje.
  • Het schuifbalkje schuift naar rechts en de optie is uitgeschakeld. Klik naast het Instellingenmenu om het menu weer te sluiten.

Het Postvak In wordt opnieuw geladen en de mails zijn nu niet meer gegroepeerd. Wilt u de mails wel weer groeperen, volg dan bovenstaande stappen. Door weer op het schuifje te klikken, wordt de optie Groeperen weer aangezet.

Bekijk in onze video de bovenstaande stappen nog eens.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.