SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Tip: nieuwsoverzicht van Facebook aanpassen

2907-facebook-250

In het nieuwsoverzicht op Facebook staan de berichten en foto's die uw vrienden hebben gedeeld. Er zijn twee manieren om het nieuwsoverzicht in te delen: eerst de topverslagen of eerst de meest recente updates.

Facebook kent de twee opties voor het nieuwsoverzicht: Topverslagen en Meest recent. Topverslagen zijn berichten waarvan Facebook denkt dat u ze het interessantst vindt. In de praktijk zijn dat berichten van mensen met wie u veel contact hebt op het sociaal netwerk. Meest recent is de weergave in chronologische volgorde, met de nieuwste bovenaan.

U kunt schakelen tussen de twee weergaven:

  • Surf op de pc naar www.facebook.nl en log in als dat nodig is.
  • Links in beeld staat een hele lijst met opties. Klik naast 'Nieuwsoverzicht' op de drie puntjes.
  • De twee opties 'Topverslagen' en 'Meest recent' verschijnen. Klik op de optie die u wilt zien, dus Topverslagen of Meest recent

Het nieuwsoverzicht wordt zo nodig opnieuw geladen.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.