SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Tip: recente tabbladen openen in Chrome

chrome_home_transparant

Internetprogramma Chrome onthoudt op de computer korte tijd welke websites u geopend hebt op de verschillende tabbladen. Handig als u even snel een recent bezochte site wilt openen.

U kent het misschien wel: tijdens het internetten opent u allerlei sites op verschillende tabbladen in Chrome. Om het overzichtelijk te houden, sluit u ze netjes na gebruik. Maar dan wilt u toch nog even terug naar de site die u net hebt afgesloten. Dat kan door het webadres opnieuw in te tikken of door in de Geschiedenis te zoeken. Maar het kan ook sneller:

  • Klik rechtsboven op de knop met de drie puntjes Aanpassen en beheren.
  • Ga in het menu met de muisaanwijzer over de tekst 'Geschiedenis'.
  • Een menu klapt uit met daarin de namen van de recent gesloten tabbladen. Klik er eentje aan om de betreffende site te openen.
Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.