SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Tip: wifi gebruiken met iPhone

iPhone_5_rechtenvrij_home Bij een smartphone als de iPhone hoort natuurlijk internet. U kunt daarvoor een abonnement afsluiten met mobiel internet of gebruikmaken van wifi.

Internetten met een smartphone hoeft niks te kosten. De iPhone ondersteunt, net als alle andere smartphones, wifi. Dat is een draadloze internetverbinding. Veel mensen hebben wifi thuis. Sluit uw smartphone daar op aan en u kunt zonder extra kosten het internet op. Ook in openbare gelegenheden, zoals cafés en restaurants, is wifi vaak beschikbaar. Lees daarvoor ons artikel 'Veilig wifi gebruiken onderweg'.

Zo schakelt u wifi in op een iPhone met iOS 9 of hoger: 

  • Tik op Instellingen > Wifi.
  • Schuif het balkje bij 'Wifi' naar rechts. Het blokje is nu groen.
  • U ziet onder 'Kies een netwerk' de beschikbare netwerkverbindingen. Het slotje bij een verbinding geeft aan dat u een wachtwoord nodig hebt om gebruik te kunnen maken van de verbinding. Tik op de gewenste verbinding. Voer eventueel een wachtwoord in (veel horecagelegenheden stellen dit beschikbaar voor klanten).
  • Tik op Verbind.
U kunt nu met uw apparaat internetten via een draadloze verbinding.
Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.