SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Tip: woordenlijst Word uitbreiden

0310-word Bent u die overbodige rode golflijntjes onder correct gespelde woorden in Word zat? Voeg bestaande woorden die u vaker gebruikt toe aan de woordenlijst. Dan verdwijnt de hinderlijke rode lijn.

Tijdens het typen van tekst voert Word direct spellingscontrole uit. Woorden die niet herkend worden, krijgen een rode golflijn onder zich. Soms gaat het om woorden die wel bestaan, maar niet in de woordenlijst van Word staan. Bijvoorbeeld namen of nieuwe woorden. Voeg die woorden handmatig toe aan de woordenlijst. Ze worden dan voortaan wel herkend. En er komt dus geen rode lijn meer onder te staan.

Voeg een woord zo toe aan de woordenlijst in Word:

  • Klik met de rechtermuisknop op het woord dat u wilt toevoegen aan de woordenlijst.
  • Klik op Toevoegen aan woordenlijst.

Het woord staat nu in de woordenlijst en het rode golfje onder het woord verdwijnt.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.