SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Uitloggen bij WhatsApp op de computer

Uitloggen op whatsapp via de pc

WhatsApp op de pc is reuze handig. Vergeet alleen niet uit te loggen, anders kan een andere gebruiker namens u berichten sturen.

Het is bij iedere dienst belangrijk om na gebruik handmatig uit te loggen. Ook bij WhatsApp op de pc. Doet u dit niet, dan kunnen andere mensen vanaf uw computer de site van WhatsApp openen. Ze zien dan uw chatgesprekken en kunnen zelf berichten sturen naar uw contactpersonen. Dat wilt u natuurlijk voorkomen. Log zo uit bij WhatsApp op de computer:

  • In het linkergedeelte staat bovenaan uw profielfoto. Rechts ervan staan enkele knoppen. Klik op de knop Menu (de drie puntjes):

De knop Menu in WhatsApp op de computer

  • Klik op Afmelden.

Bij WhatsApp op de telefoon blijft u wel gewoon aangemeld. Als u opnieuw op de computer WhatsApp wilt gebruiken, meldt u zich weer aan op de site web.whatsapp.com.

Meer over WhatsApp op de pc

Nog niet bekend met WhatsApp op de pc? Lees dan ons artikel ' WhatsApp op de computer gebruiken '.

 

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.