U bent hier: Home Tips & Uitleg Nieuws Doe mee aan het SeniorWeb Ledenonderzoek!
Dit nieuwsbericht is gearchiveerd

U bekijkt een pagina die niet langer door SeniorWeb wordt bijgewerkt. Mogelijk is de informatie verouderd of niet meer van toepassing.
Gearchiveerd op 10 april 2023.

Nieuws

Doe mee aan het SeniorWeb Ledenonderzoek!

Wat vindt u van het lidmaatschap? Laat het ons weten en help SeniorWeb te verbeteren. U maakt dan kans op mooie prijzen.

Sanne Couperus
Sanne Couperus
Gepubliceerd op 12 okt 2022

Bent u lid van SeniorWeb? Dan horen wij graag uw mening. Het maakt niet uit of u nog maar kort lid bent of al jaren. Elk jaar onderzoeken we wat onze leden vinden van het SeniorWeb-lidmaatschap. Ook willen we graag weten wat u vindt van bijvoorbeeld ons tijdschrift Enter, PCHulp en de online cursussen. Met deze informatie kunnen wij onze dienstverlening verder verbeteren. Verder onderzoeken we wat voor digitale apparaten leden gebruiken en welke online activiteiten ze doen. Zo kunnen we blijven inspelen op de laatste digitale ontwikkelingen.

Maak kans op mooie prijzen 

Ga naar de pagina van het ledenonderzoek en doe mee. U maakt kans op een Fujifilm instant camera, een Google Nest Hub of een van de andere prijzen. Een samenvatting van de belangrijkste uitkomsten van het onderzoek staat achteraf op de website. We houden u hiervan op de hoogte via de nieuwsbrief.

Nieuwsoverzicht
Delen E-mail Facebook Pinterest WhatsApp Printen Woordenboek

Meer over dit onderwerp

Meld u aan voor de nieuwsbrief van SeniorWeb

Elke week duidelijke uitleg en leuke tips over de digitale wereld. Gratis en zomaar in uw mailbox.

naar boven