Menu Zoek

Doe mee met het SeniorWeb ledenonderzoek!

woensdag 11 oktober 2023

Fitbit Charge 5Wat vindt u van het SeniorWeb-lidmaatschap en onze diensten? Vul de vragenlijst in en maak kans op mooie prijzen.

Bent u lid van SeniorWeb? Dan horen wij graag uw mening. Het maakt niet uit of u nog maar kort lid bent of al jaren. Doe mee aan het ledenonderzoek en maak kans op een Fitbit Charge 5 activity tracker, een van de Covermore smartphonehouders of diverse SeniorWeb-accessoires. Ga om mee te doen naar de pagina van het ledenonderzoek.

Verbeteren van dienstverlening

Elk jaar onderzoekt SeniorWeb wat leden vinden van het lidmaatschap en de diensten. Zoals Enter, PCHulp en de online cursussen. Met deze informatie verbeteren wij onze dienstverlening verder. Ook onderzoeken we wat voor digitale apparaten leden gebruiken en welke online activiteiten ze doen. Zo kunnen we blijven inspelen op de laatste digitale ontwikkelingen. Na het onderzoek staan de belangrijkste resultaten op de website en in de nieuwbrief.

Bekijk al het nieuws
Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

Hoe werkt het?
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op Facebook of Twitter en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op Facebook of Twitteren hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.
  • Klikt u op WhatsApp dan wordt een nieuwe tab geopend met een voorbeeld van het bericht wat u kunt gaan delen. Met de knop verzenden kunt het bericht daadwerkelijk versturen naar iemand uit uw contacten.

De koppeling verbreken
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken:

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
Woordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.