Menu Zoek

Fotowedstrijd 'Bankjes onderweg' van start

dinsdag 3 maart 2020

Fotowedstrijd een bankje onderwegEven genieten van de omgeving op een bankje ergens in de buitenlucht. Vergeet uw camera niet, want bankjes zijn het onderwerp van de nieuwe SeniorWeb Fotowedstrijd.

Elk kwartaal organiseert SeniorWeb een fotowedstrijd. Het thema van deze ronde is ‘Bankjes onderweg’. Er zijn allerlei bankjes te vinden in de open lucht. Van stevige bruine in de natuur, tot creatief betegelde banken in grote steden. Maar vergeet ook tuinbankjes niet. Al deze bankjes kunnen onderwerp zijn van een foto.

Spannend licht

Een advies van de jury: ‘We zien dit keer graag spannend licht. Dus zoek een goede balans tussen uw standpunt van waaruit u de foto neemt en de stand van de lichtbron. Schaduw geeft diepte. De toonbank doet niet mee, evenals de databank, het elfenbankje, het bankgebouw en de powerbank.’

Doe mee!

Leden van SeniorWeb sturen tot en met 8 april 2020 hun drie mooiste foto’s van bankjes in via de pagina van de Fotowedstrijd. Daar staat ook meer informatie over de wedstrijd en de voorwaarden.

Bekijk al het nieuws
Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

Hoe werkt het?
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op Facebook of Twitter en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op Facebook of Twitteren hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.
  • Klikt u op WhatsApp dan wordt een nieuwe tab geopend met een voorbeeld van het bericht wat u kunt gaan delen. Met de knop verzenden kunt het bericht daadwerkelijk versturen naar iemand uit uw contacten.

De koppeling verbreken
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken:

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
Woordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.