Menu Zoek

Hekken in de hoofdrol bij nieuwe fotowedstrijd

dinsdag 3 december 2019

Fotowedstrijd HekwerkMaak een prachtige foto van een hekwerk en stuur hem in voor de SeniorWeb Fotowedstrijd.

Bij de fotowedstrijd gaat het om de kunst en de kunde van het fotograferen. Elk kwartaal wordt er een wedstrijd gehouden. Het thema voor deze periode is ‘Hekwerk’. Tot en met 8 januari 2020 sturen leden van SeniorWeb maximaal drie foto’s in. De jury selecteert er twaalf en daarna stemmen bezoekers van de website. De winnaar wordt begin maart bekend.

Tips

De jury geeft ook wat tips: ‘Bekijk hekwerk in de breedste zin van het woord. Het kan een prachtig uitgewerkt toegangshek voor een kasteel of museum zijn. Of een eenvoudig hek om een tuin of op een balkon. Belangrijk is, dat we aan de foto direct kunnen zien wat het onderwerp van deze fotowedstrijd is. Dus niet een foto waar óók een hek op staat maar het hekwerk in de hoofdrol. Dat bereikt u door een ongebruikelijk standpunt te kiezen.’

Meer over de fotowedstrijd en hoe u foto's instuurt staat op de pagina van de wedstrijd.

Bekijk al het nieuws
Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

Hoe werkt het?
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op Facebook of Twitter en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op Facebook of Twitteren hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.
  • Klikt u op WhatsApp dan wordt een nieuwe tab geopend met een voorbeeld van het bericht wat u kunt gaan delen. Met de knop verzenden kunt het bericht daadwerkelijk versturen naar iemand uit uw contacten.

De koppeling verbreken
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken:

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
Woordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.