Menu Zoek

Laatste Fotowedstrijd: de foto waarop u het meest trots bent

dinsdag 1 september 2020

Laatste Fotowedstrijd gaat beginnenDe Fotowedstrijd van SeniorWeb gaat voor de laatste keer van start. Bij deze speciale editie is het thema ‘De foto waar u het meest trots op bent’. Duik de archieven in en kies de mooiste drie foto’s uit uw collectie.

Hebt u een foto met sfeervol licht, mooie compositie, goede dieptewerking of vanuit een verrassend standpunt? Of staat u te popelen om deze nog te maken, nu de herfst zoetjesaan om de deur komt kijken? Uiteraard mag u er speciaal voor de laatste Fotowedstrijd opuit trekken en recente foto’s insturen.

Prachtige inzendingen

Deze SeniorWeb Fotowedstrijd is de laatste fotowedstrijd in deze terugkerende vorm. Wij hebben genoten van de vele prachtige inzendingen en verschillende thema’s die de afgelopen jaren de revue hebben gepasseerd.

Dit keer maken drie foto’s kans op een mooie prijs. We geven aan de drie foto’s met de meeste stemmen cadeaubonnen van IXXI weg ter waarde van 50, 30 en 20 euro en doen er nog een mooie SeniorWeb styluspen bij.

Bijzondere foto’s

Stuur voor deze fotowedstrijd drie foto’s in die uw creativiteit laten zien. Denk aan een bijzondere compositie, ritme, geometrie, lichtinval of standpunt. Het gaat bij deze wedstrijd uitdrukkelijk niet om het onderwerp waar u trots op bent, maar om de kwaliteit van de foto.

Op de pagina van de Fotowedstrijd leest u hoe u foto’s inzendt en op welke prijzen u kansmaakt. Inzenden kan tot en met 7 oktober.

Bekijk al het nieuws
Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

Hoe werkt het?
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op Facebook of Twitter en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op Facebook of Twitteren hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.
  • Klikt u op WhatsApp dan wordt een nieuwe tab geopend met een voorbeeld van het bericht wat u kunt gaan delen. Met de knop verzenden kunt het bericht daadwerkelijk versturen naar iemand uit uw contacten.

De koppeling verbreken
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken:

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
Woordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.