Menu Zoek

NLZIET krijgt profielen in app

dinsdag 30 november 2021
NLZIET krijgt profielen in app

Gebruikers van de streamingsdienst NLZIET kunnen vanaf nu profielen aanmaken in hun account. Zo wordt het makkelijker om een abonnement te delen.

De nieuwe functie van NLZIET maakt het makkelijker een account met meer personen te gebruiken. Maximaal vijf gebruikers kunnen een eigen profiel aanmaken. Binnen het profiel slaan ze hun favoriete programma’s op en houden hun eigen kijkgeschiedenis bij.

Inhaalslag

Andere streamingsdiensten, zoals Netflix en Disney+, hebben al persoonlijke profielen. NLZIET kon dan ook niet langer achterblijven en maakt op deze manier een inhaalslag.

Alle Nederlandse programma’s

NLZIET is een betaalde streamingsdienst om alle programma’s van de Nederlandse tv mee te bekijken. Dat kan via de browser of de NLZIET-app. Programma's zijn live te zien of achteraf terug te kijken. In sommige gevallen kunt u al afleveringen vooruitkijken. Het abonnement maakt het mogelijk op twee apparaten tegelijk te kijken.

Bekijk al het nieuws
Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

Hoe werkt het?
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op Facebook of Twitter en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op Facebook of Twitteren hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.
  • Klikt u op WhatsApp dan wordt een nieuwe tab geopend met een voorbeeld van het bericht wat u kunt gaan delen. Met de knop verzenden kunt het bericht daadwerkelijk versturen naar iemand uit uw contacten.

De koppeling verbreken
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken:

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
Woordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.