Zoeken
Menu Zoek

De voordelen van het SeniorWeb lidmaatschap

Wilt u WhatsAppen of Facetimen met uw kleinkind? Foto’s en video’s maken, Facebooken, muziek streamen of op vakantie met e-reader? Of wilt u gewoon uw computer veilig updaten? Het leven wordt een stuk leuker als u Digitaal Fit bent. Wat u ook met uw tablet, computer of smartphone wilt doen. SeniorWeb helpt u daarbij met praktische uitleg, online cursussen en persoonlijke hulp. Word nu lid voor € 31,- per kalenderjaar (prijs 2018) en ontvang een praktisch computerboek cadeau.

Persoonlijke computerhulp

Komt u er even niet uit met uw computer, tablet of smartphone? Ook dan kunt u bij SeniorWeb terecht. Als lid kunt u uw vraag voorleggen onze geduldige PCHulp-vrijwilligers. Zij staan voor u klaar om samen met u een oplossing te vinden. U kiest de vorm van PCHulp die bij u past: via internet, telefonisch of aan huis.

Tijdschrift Enter

4 keer per jaar ontvangen SeniorWeb-leden tijdschrift Enter. Dit praktische tijdschrift staat vol handige tips en praktische instructies. Bijvoorbeeld hoe u op vakantie veilig kunt internetten, of u nu moet overstappen naar Windows 10 en hoe u uw bestanden veiligstelt. Tevens vindt u in elke Enter een producttest van de Consumentenbond. Nieuwsgierig naar Enter? Vraag vrijblijvend een gratis exemplaar aan.

Online Cursussen

SeniorWeb-leden kunnen via onze website verschillende Online Cursussen volgen. Elke cursus bestaat uit een aantal lessen. U beslist zelf of u met de eerste les begint, of verderop in de cursus start. Het voordeel is dat u bepaalt wanneer u met een les begint en hoe lang u over elke les doet. De stap voor stap uitleg wordt gecombineerd met duidelijke instructievideo’s. Aan de hand van tussentijdse toetsen kunt u zien of u de lesstof beheerst. Ook is het mogelijk tijdens de les een vraag te stellen aan een docent.

Computercursussen bij u in de buurt

Volgt u liever klassikaal een cursus? Dan kunt u terecht bij een van de 425 SeniorWeb Leercentra. U wordt begeleid door deskundige en geduldige vrijwilligers. De lesonderwerpen zijn divers: tablets, Facebook, Windows, veiligheid, fotobewerking, orde op uw pc en meer. Doorgaans starten de meeste cursussen medio januari en september. Zoek op onze website een Leercentrum bij u in de buurt of bel of bel 030-276 99 65.

SeniorWeb-lidmaatschap: nu gratis tot 2018!

Word nu lid voor € 31,- per kalenderjaar (prijs 2018) en ontvang het praktische computerboek Overal internet t.w.v. € 8,- cadeau. 

Als SeniorWeb-lid profiteert u van de volgende ledenvoordelen:

 • Ongelimiteerde online helpdesk
 • Telefonische computerhulp én zelfs bij u thuis
 • 4 x per jaar computertijdschrift Enter
 • Wekelijks informatieve nieuwsbrieven
 • Online Cursussen over populaire onderwerpen
 • Voordelige computerboeken en accessoires
 •  

Al 150.000 mensen zijn lid en waarderen ons lidmaatschap al jaren met een 8! Interesse? Meld u direct aan via ons online formulier of vraag een gratis exemplaar van tijdschrift Enter aan. U kunt ons voor meer informatie ook bellen op 030 - 276 99 65.

Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.  

Hoe werkt het? 
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:  

 • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
 • Klikt u op FacebookTwitter of Google+ en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
 • Klikt u op FacebookTwitter of Google+ en hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.

De koppeling verbreken 
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken: 

 • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
 • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van  Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
 • Google+: Als u op de Google+-knop hebt geklikt, wordt deze rood. Klik nogmaals op de knop om de koppeling te verbreken. 
Digitaal Fit met SeniorWeb

WhatsAppen, Facetimen of foto's delen. Het wordt leuker als u digitaal fit bent. SeniorWeb helpt u verder. Word nu voor slechts € 31,- (prijs 2018) lid en ontvang een praktisch boek cadeau.

Lid worden
Ontvang een gratis Enter!

Wilt u vrijblijvend kennismaken met SeniorWeb? Vraag een gratis exemplaar van tijdschrift Enter aan. Boordevol praktische tips, informatie en producttesten.

Gratis Enter aanvragen
Mieke Prijs
"Ik sla vaak een oude Enter open voor tips, of als ik een vraag heb. Erg handig!"
Mieke Prijs SeniorWeb-lid
Lees verder