SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

CCleaner

Door het gebruik van internet en software, nemen allerlei overtollige bestanden plaats in op de harde schijf van de pc. Denk aan bestanden die u hebt weggegooid en kleine internetplaatjes. Met het programma CCleaner kunt u op een veilige manier de computer opschonen. Het programma is van origine Engels, maar is ook in een Nederlandse versie beschikbaar. Het werkt met alle recente versies van Windows.
Besturingssysteem: Windows 7, 8.1 en 10
Bestandsgrootte: 16.326 KB
Taal: Nederlands
Dit programma is mogelijk niet voor uw apparaat bedoeld.
Download
CCleaner is alleen bedoeld voor gevorderde computergebruikers die ervaring hebben met computeronderhoud. Standaard staat het programma ingesteld op bepaalde onderhoudstaken. Als u daar niets aan verandert, kan er weinig fout gaan. Ondanks dit zijn er enkele negatieve ervaringen bekend. Wij raden u daarom aan een herstelpunt te maken op uw computer en CCleaner alleen te installeren en te gebruiken als u weet waar u mee bezig bent.
  • Klik hierboven op de knop Download.
  • De website van CCleaner opent.
  • Een balk verschijnt onderin beeld met de tekst CCsetup544.exe.Het nummer kan anders zijn als er een nieuwere versie van de software uitkomt.
  • Klik op de grijze balk.
  • Een nieuw venster verschijnt. Klik op Ja.

    De bestanden worden gedownload.
  • De installatiewizard opent. Standaard staat de taal 'Engels' geselecteerd. Pas dit aan door te klikken op English
  • Tik in het menu dat uitklapt op Nederlands (Dutch). Nu hebt u de taal 'Nederlands' geselecteerd.

Ccleaner versie 544 downloaden

  • Klik op Installeren.

 

Hoe u CCleaner gebruikt leest u in het artikel ' Computer opschonen met CCleaner '.
Meer weten over onderhoud van de computer? Leden van SeniorWeb kunnen een gratis online cursus volgen over Veiligheid en onderhoud (Windows 10)Veiligheid en onderhoud (Windows 7)  of  Veiligheid en onderhoud (Windows 8.1) .
Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.