Menu Zoek

Telefoonnummer opzoeken

Waar we vroeger de Telefoongids gebruikten als we een telefoonnummer van iemand of van een bedrijf nodig hadden, biedt nu het internet uitkomst. U kunt de Telefoongids online gebruiken, of voor bedrijven zoeken op hun website naar de contactgegevens. Gebruikt u een telefoonnummer vaker, dan is het handig om deze op te slaan, zodat u niet elke keer het nummer hoeft op te zoeken. En wordt u lastig gevallen door een specifiek nummer, blokkeer deze dan. Hoe u dit doet? SeniorWeb legt het uit!

Wilt u ook profiteren van onze ledendiensten?

Bekijk het actuele lidmaatschapsaanbod! Word lid van SeniorWeb

Leren aan Huis

Hebt u ook wel eens een computervraag waar u niet een hele cursus voor wilt volgen? Als lid van SeniorWeb kunt u dan gebruikmaken van de dienst Leren aan Huis. Een SeniorWeb-vrijwilliger komt dan bij u thuis om u uitleg op maat te geven over computeronderwerpen waarover u graag meer wilt weten.

De online cursussen van SeniorWeb

Met de online cursussen van SeniorWeb, leren SeniorWeb-leden meer over een onderwerp waar en wanneer het hen uitkomt. De cursussen worden gevolgd in een eigen tempo en tussendoor kunnen vragen gesteld worden. Een greep uit het aanbod van onze online cursussen:

Hoe SeniorWeb u kan helpen

SeniorWeb Leslocaties

Op 450 locaties in Nederland kunt u terecht voor een inloopspreekuur, les of workshop over diverse apparaten en digitale onderwerpen. Loop eens binnen en vraag naar de mogelijkheden.

Tips & uitleg

In onze tips en artikelen vindt u stap-voor-stapuitleg over diverse apparaten en digitale onderwerpen. Ga ook aan de slag!

voor leden

PCHulp

SeniorWeb-vrijwilligers helpen u op weg bij uw digitale problemen via internet, per telefoon of zelfs aan huis. De computerhulp wordt gegeven door leeftijdgenoten in begrijpelijke taal.

Ontdek de voordelen van SeniorWeb

SeniorWeb is een landelijke vereniging met 150.000 leden, 450 cursuslocaties en 2.800 vrijwilligers. We zijn sinds 1996 actief met als doel de digitale wereld begrijpelijk te maken, zodat iedereen het gemak en het plezier van computer en internet kan ervaren. SeniorWeb-leden profiteren van:

  • Ongelimiteerd vragen stellen via de pc, telefoon of aan huis
  • 4 x per jaar exclusieve artikelen via computertijdschrift Enter
  • Wekelijks informatieve nieuwsbrieven
  • Cursussen over populaire onderwerpen (online en klassikaal)
  • Voordelige computerboeken en accessoires
  • Deskundige controle van verdachte mails

Word nu lid en betaal in 2023 slechts € 36,-. Bovendien ontvangt u een computerboek cadeau! Het lidmaatschap geldt tot wederopzegging.

Meer over het SeniorWeb-lidmaatschap

Meld u aan voor de gratis SeniorWeb Nieuwsbrief

Blijft u graag op de hoogte van het digitale nieuws en de laatste tips? Meld u aan voor de wekelijkse SeniorWeb Nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief is gratis voor zowel leden als niet-leden.

  • Ik wil graag op de hoogte blijven:

Velden met een zijn verplicht.