Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Telefoonnummer opzoeken

De papieren Telefoongids verdwijnt. Dus hebt u in de toekomst een telefoonnummer van iemand nodig dan zult u dat op internet moeten opzoeken. Maar hoe doet u dat? Daar helpt SeniorWeb u graag bij met tips op onze website of met workshops in een van onze leslocaties!

Wilt u ook profiteren van onze ledendiensten?

Bekijk het actuele lidmaatschapsaanbod! Word lid van SeniorWeb

SeniorWeb en De Telefoongids (DTG)

Samenwerking met DTG

Met het verdwijnen van de papieren Telefoongids zijn SeniorWeb en DTG een samenwerking aangegaan. Mensen die ondersteuning nodig hebben, kunnen terecht bij onze leslocaties.

De Telefoongids

Hebt u een telefoonnummer of adres van een persoon of bedrijf nodig? Zoek deze op in de online Telefoongids!

voor leden

PCHulp

SeniorWeb-vrijwilligers helpen u op weg bij uw digitale problemen via internet, per telefoon of zelfs aan huis. De computerhulp wordt gegeven door leeftijdgenoten in begrijpelijke taal.

Leren aan Huis

Hebt u ook wel eens een computervraag waar u niet een hele cursus voor wilt volgen? Als lid van SeniorWeb kunt u dan gebruikmaken van de dienst Leren aan Huis. Een SeniorWeb-vrijwilliger komt dan bij u thuis om u uitleg op maat te geven over computeronderwerpen waarover u graag meer wilt weten.

Stel uw vraag tijdens een inloopspreekuur

Op 410 locaties in Nederland kunt u terecht bij een SeniorWeb Leslocatie. Naast lessen en workshops bieden veel leslocaties ook inloopspreekuren waar u uw computervragen kunt voorleggen. Voor iedereen toegankelijk.

Het SeniorWeb YouTube-kanaal

Op ons YouTube-kanaal vindt u een groot aantal video’s. In deze video's wordt stap voor stap uitgelegd hoe u bepaalde handelingen kunt uitvoeren op uw computer, tablet of smartphone.

Ontdek de voordelen van SeniorWeb

SeniorWeb is een landelijke vereniging met 150.000 leden, 425 cursuslocaties en 3.000 vrijwilligers. We zijn sinds 1996 actief met als doel de digitale wereld begrijpelijk te maken, zodat iedereen het gemak en het plezier van computer en internet kan ervaren. SeniorWeb-leden profiteren van:

  • Ongelimiteerd vragen stellen via de pc, telefoon of aan huis
  • 4 x per jaar exclusieve artikelen via computertijdschrift Enter
  • Wekelijks informatieve nieuwsbrieven
  • Cursussen over populaire onderwerpen (online en klassikaal)
  • Voordelige computerboeken en accessoires
  • Deskundige controle van verdachte mails

Word nu tot eind 2021 gratis lid en betaal in 2022 slechts € 35-. Bovendien ontvangt u een computerboek cadeau! Het lidmaatschap geldt tot wederopzegging.

Meer over het SeniorWeb-lidmaatschap

Meld u aan voor de gratis SeniorWeb Nieuwsbrief

Blijft u graag op de hoogte van het digitale nieuws en de laatste tips? Meld u aan voor de wekelijkse SeniorWeb Nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief is gratis voor zowel leden als niet-leden.

  • Ik wil graag op de hoogte blijven:

Velden met een zijn verplicht.