SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Alle doodles (leuke plaatjes) van Google terugkijken

2205-google-doodles

Op speciale dagen begroet Google de bezoekers van de zoeksite met een leuke tekening. De zogeheten doodles zijn allemaal bij elkaar te bekijken op een themapagina.

De doodles (spreek uit als: doedels) van Google zijn creatieve tekeningen. Google toont ze op bijzondere dagen op de zoeksite, bijvoorbeeld op de geboortedag van historische figuren of op nationale feestdagen. Vaak bewegen de tekeningen of zit er een spelletje in verborgen. Ook de letters van het woord 'Google' zitten er vaak in.

Doodles bij elkaar
Zoekgigant Google heeft de doodles bij elkaar gezet op een themapagina. Bovenaan worden bijzondere creaties uitgelicht. Eronder staan de recente tekeningen. Wie een doodle aanklikt, krijgt er meer informatie over. De tekst is niet altijd in het Nederlands. Leuk is het kaartje waarop staat in welke landen de doodle is getoond.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.