SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

App-tip: GGD App Store

0405-ggd-app-store

Voor de tablet en smartphone zijn er honderdduizenden apps rondom gezondheid. Maar welke zijn nu echt goed en betrouwbaar? In de GGD AppStore, een website, staan ze verzameld.

De GGD App Store is, zoals de naam al aangeeft, een project van de Nederlandse GGD's. De organisaties juichen het toe dat mensen via apps bezig zijn met hun gezondheid. Het valt alleen niet mee apps te vinden die echt zinvol zijn en geen onzin verkopen.

Goedgekeurde apps
Maar weinig apps zijn getest op effectiviteit en betrouwbaarheid. Er is ook geen keurmerk voor gezondheidspas. Op de website van GGD AppStore staan apps verzameld die de goedkeuring hebben van de GGD's. U kunt vrij zoeken op de site. De apps zijn ook gesorteerd in verschillende rubrieken: Lichaam, Psyche, Zingeving, Gelukkig zijn, Relaties en meedoen en Dagelijks leven.

In elke rubriek vindt u de goedgekeurde apps. Door op Bekijk de app te klikken, gaat u naar een pagina met meer informatie over de app. Daar staan ook de links naar de App Store en Google Play Store, waar de apps te downloaden zijn.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.