SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

App zoeken via zoekbalk op Android-apparaat

app-zoeken-via-zoekbalk-op-android

Gebruik op een Android-smartphone of -tablet de zoekbalk om snel een bepaalde app terug te vinden tussen een hele verzameling apps.

Een telefoon of tablet kan al snel vol raken met allerlei apps. Het kan daardoor soms lastig zijn om een bepaalde app terug te vinden. Toch snel een app openen? Gebruik dan de zoekbalk op een Android-apparaat. 

  • Veeg bij een apparaat met Android 8.0 van beneden naar boven over het scherm. Bij een apparaat met Android 7.0 tikt u op Apps.
  • Boven in het scherm verschijnt een zoekbalk. Tik daarin op Telefoon zoeken (Android 8.0) of Zoeken naar apps (Android 7.0).
    Zoekbalk om app te zoeken op Android-apparaat
  • Typ de naam van de app.
  • Onder de zoekbalk verschijnen suggesties. Tik op de juiste app om deze te openen.
Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.