Menu Zoek

Extra opslag voor iPhone/iPad

tip(15)

De iXpand breidt de opslagcapaciteit van uw iPhone of iPad uit. Ook kan een automatische back-up van uw foto's worden gemaakt.

De iXpand-flashdrive is te vergelijken met een usb-stick, maar dan eentje die past op een iPhone/iPad én een computer. Daardoor zijn snel foto's en video's over te zetten. Stel de iXpand-flashdrive in op automatische back-up en telkens wanneer u het apparaatje aansluit op de iPhone/iPad worden nieuw gemaakte foto's en video's automatisch overgezet.

De iXpand-flashdrive is verkrijgbaar in opslagcapaciteit van 32, 64, 128 en 256 GB. Hierbij geldt: hoe groter de capaciteit hoe voordeliger de prijs. De versie van 32 GB kost bij Dataio.nl 35,90 euro; de versie van 256 GB kost 129,90 euro. Dat is respectievelijk 1,12 euro en 0,51 euro per gigabyte.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.