Menu Zoek

Extra opslag voor iPhone/iPad

tip(15)(1)

De iXpand breidt de opslagcapaciteit van uw iPhone of iPad uit. Ook kan een automatische back-up van uw foto's worden gemaakt.

De iXpand-flashdrive is te vergelijken met een usb-stick, maar dan eentje die past op een iPhone/iPad én een computer. Daardoor zijn snel foto's en video's over te zetten. Stel de iXpand-flashdrive in op automatische back-up en telkens wanneer u het apparaatje aansluit op de iPhone/iPad worden nieuw gemaakte foto's en video's automatisch overgezet. De iXpand heeft een lightning-aansluiting aan de ene kant en USB-A aan de andere kant.

De iXpand-flashdrive is verkrijgbaar in opslagcapaciteit van 64, 128 en 256 GB. Hierbij geldt: hoe groter de capaciteit hoe voordeliger de prijs. De versie van 64 GB kost bij Dataio.nl 33,90 euro; de versie van 256 GB kost 62,90 euro (prijs november 2023).

Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

Hoe werkt het?
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op Facebook of Twitter en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op Facebook of Twitteren hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.
  • Klikt u op WhatsApp dan wordt een nieuwe tab geopend met een voorbeeld van het bericht wat u kunt gaan delen. Met de knop verzenden kunt het bericht daadwerkelijk versturen naar iemand uit uw contacten.

De koppeling verbreken
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken:

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
Woordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.