Menu Zoek

Kerstboom online kopen

kerstboom-online-kopen-thumb

O dennenboom, o dennenboom... Maak het uzelf dit jaar makkelijk door online een kerstboom te bestellen! Die wordt daarna aan de deur bezorgd.

Nieuwe kleding voor bij het kerstdiner, een cadeautje voor de (klein)kinderen en een mooie fles wijn om mee te proosten. Wie dingen wil kopen voor de feestdagen, hoeft de deur niet uit. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is in een webwinkel te koop. Ook een kerstboom schaf je tegenwoordig gewoon online aan. Bestel in een paar klikken een mooie dennenboom, laat hem aan huis bezorgen en tuig 'm mooi op. Dat is handig als u, om wat voor reden dan ook, het huis niet kunt of wilt verlaten.

Houd wel rekening met de volgende aspecten:

 • Iedere boom is uniek. De ene is wat ronder, de ander wat langer. Bij online bestellen kunt u geen specifieke boom kiezen. Het uiterlijk van de boom zal dus wisselend zijn.
 • Retourneren kan niet. Over het algemeen is het niet mogelijk om een online gekochte kerstboom terug te sturen.
 • De maat. Lees de beschrijving goed door. Een boom van 120 cm hoog is natuurlijk iets heel anders dan een boom van 180 cm.
 • Met kluit of zonder? Ook dit staat in de beschrijving.

Ziet u een thuisbezorgde kerstboom wel zitten? Kijk dan eens op een van deze sites:

 • Bol.com. Op Bol.com zijn allerlei aanbieders van echte kerstbomen te vinden. Dit zijn vaak kwekerijen die ook via Bol adverteren. Het betalen verloopt via Bol.com, de levering wordt gedaan door de kwekerij.
 • Intratuin. Dit landelijke tuincentrum heeft een webshop en volop kerstbomen in het assortiment. Bij sommige bomen staat ‘Alleen beschikbaar in de winkel’, bij andere staat ‘Op voorraad’. Staat dat tweede er, dan kunt u de kerstboom online bestellen.
 • Websites speciaal voor kerstbomen. Wie googelt op ‘Echte kerstboom bestellen’, krijgt meteen tal van resultaten. Websites zoals www.krstbm.nl, www.odenneboom.nl en www.kerstboomthuisgeleverd.nl zijn slechts enkele voorbeelden. Deze webshops hebben vaak veel keuze in grootte en type boom.
 • Lokale kweker of tuincentrum. Het is geen zekerheid, maar als u een kweker of tuincentrum in de buurt kent, kunt u altijd informeren of zij kerstbomen thuisbezorgen. Dit is een duurzame optie, want minder vervoerskosten. Natuurlijk is deze optie wel afhankelijk van de mogelijkheden in de buurt.
Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

Hoe werkt het?
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:

 • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
 • Klikt u op Facebook of Twitter en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
 • Klikt u op Facebook of Twitteren hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.
 • Klikt u op WhatsApp dan wordt een nieuwe tab geopend met een voorbeeld van het bericht wat u kunt gaan delen. Met de knop verzenden kunt het bericht daadwerkelijk versturen naar iemand uit uw contacten.

De koppeling verbreken
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken:

 • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
 • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
Woordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.