SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Snelle browser Mint voor Android-telefoons

Browser MINT voor Android-telefoons

De nieuwe browser Mint is ideaal voor wat oudere Android-telefoons. De app werkt razendsnel en is simpel te bedienen om te surfen op internet.

Mint is een app van het bedrijf Xiaomi. Het bedrijf is vooral bekend als maker van goedkopere smartphones. Die zijn prima, maar ze hebben minder (werk)geheugen dan de dure smartphones. Tijdens het internetten is dat merkbaar. Pagina's openen niet zo snel als u zou willen.

Sneller internetten

Mint is speciaal bedoeld voor wat oudere of tragere modellen Android-telefoons. De app heeft geen gekke toeters en bellen, maar heeft een simpele vormgeving. Gebruikers melden dat sites heel snel openen. Ze zien er ook uit zoals het hoort, dus dat is ook een fijne zekerheid.

Goed alternatief

U mag zelf bepalen met welke app u wilt internetten op de telefoon. Standaard staat Chrome op de meeste Android-toestellen. Maar als u vindt dat die app niet meer fijn werkt met uw oudere toestel, dan is Mint een goed internetprogramma om te proberen.

Mint is gratis te downloaden in de Play Store.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.