SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Surftip: uitgaven bijhouden via internet

Afas Personal

Huishoudboekjes zijn er in allerlei soorten. Afas Personal is een online dienst om inkomen en uitgaven bij te houden. De site is gratis te gebruiken.

De site Afas Personal is een gratis online dienst om uw inkomsten en uitgaven bij te houden. De site kan de bij- en afschrijvingen van uw bankrekening importeren. De transacties wijst u toe aan rubriek, zoals boodschappen of verzekeringen. In een handig overzicht is dan te zien of u maandelijks geld overhoudt of tekort komt en in welke rubrieken dat zo is. Aan de hand van budgetten houdt u bij of u binnen de door uzelf bepaalde limieten blijft.

Abonnement opzeggen

Naast een online huishoudboekje is er ook een dienst om contracten en abonnementen op te zeggen voordat ze verlengd worden. Deze diensten zijn gratis. Er is ook een abonnement beschikbaar voor 2,99 euro per maand (oktober 2018) voor extra functies.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.