SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Snel vergoedingen zorgverzekering opzoeken

1105-zorg computer

Vergoedt de verzekering wel of geen nieuwe bril, lenzen of hulpmiddelen? Zoek het op via de site Zorgwijzer.nl. Daar staan de vergoedingen voor alle verzekeraars handig bij elkaar.

De meeste mensen weten niet uit hun hoofd wat de zorgverzekering wel of niet vergoedt. Om even iets op te zoeken, moet de polis erbij worden gepakt. Of kijkt men op de site van de verzekeraar in het vergoedingenoverzicht. Dat kan even zoekwerk zijn. Op de site Zorgwijzer.nl staan alle (aanvullende) vergoedingen van de bekende verzekeraars bij elkaar.

Vergoedingen zorgverzekering
Op de site Zorgwijzer.nl klikken bezoekers eerst aan voor welk type zorg of hulpmiddel ze de vergoedingen willen weten. Bijvoorbeeld voor brillen en lenzen. Dan opent een pagina met algemene uitleg over de basisverzekering en de beschikbare vergoedingen. Op alfabetische volgorde staan daaronder de verzekeraars en de vergoeding die ze geven voor de aangeklikte categorie.

De site is bijgewerkt voor het jaar 2018. Twijfelt u of de informatie wel van toepassing is op uw zorgvraag? Neem dan contact op met de verzekeraar.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.