SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Tip: Spotify gebruiken via de browser

tip(2)

Wilt u direct toegang tot de muziekcatalogus van Spotify? Dat kan met de Web Player van de muziekdienst. Dan speelt u de liedjes dus af via de website van Spotify. Ook handig als u eens op een andere pc werkt dan die van uzelf.

Met een catalogus van dertig miljoen nummers heeft Spotify voor elke muziekliefhebber wat wils. Maar dan dient wel de software van Spotify geïnstalleerd te worden. Toch? Nee hoor, dat hoeft niet! De muziekdienst werkt namelijk ook gewoon vanuit de browser. Het enige wat u daarbij nodig hebt, is een gratis Spotify-account. Dus mocht u de muziekdienst een keertje willen uitproberen, ga dan eens aan de slag met de Web Player van Spotify. Maar ook voor wie de dienst al gebruikt kan de player handig zijn.

Account aanmaken
Hulp nodig bij het aanmaken van een Spotify-account? Lees er meer over in het artikel over Spotify. Let er wel op dat u het programma in dat geval niet hoeft te downloaden.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.