SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Tip: verwijderde bestanden Dropbox herstellen

2212-dropbox-250

De opslagdienst Dropbox is handig voor het online bewaren van bestanden. Hebt u een bestand per ongeluk verwijderd? Binnen dertig dagen kunt u het bestand herstellen, oftewel terugplaatsen in uw actieve mappen.

Dropbox heeft een eigen Prullenbak waarin de bestanden staan die u hebt verwijderd. Deze bestanden zijn binnen dertig dagen na het weggooien nog te herstellen. U verplaatst ze dan vanuit de Prullenbak terug naar de Dropbox-map, waar ze dus eerst stonden. Dit doet u als volgt:

  • Open de website www.dropbox.com.
  • Klik rechtsboven op Aanmelden.
  • Vul het mailadres in waarmee u Dropbox gebruikt.
  • Vul uw wachtwoord in.
  • Klik op Aanmelden.
  • Op de overzichtspagina ziet u de bestanden die in Dropbox staan. Links staan de verschillende mappen. Klik op Verwijderde bestanden.
  • In de Prullenbak staan de bestanden die u hebt weggegooid. U kunt de bestanden terugzetten naar hun eigen plek. Wijs het bestand aan en klik rechts ervan op Herstellen.

Het bestand wordt teruggeplaatst in de map waar het voor het verwijderen stond.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.