SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Tip: wandelen met Natuurmonumenten

0812-wandelen met natuurmonumenten

De mooiste natuurgebieden op uw gemakje bekijken tijdens een wandeling. Maar dan zonder kans op verdwalen. Dat doet u met de app Natuur Routes van Natuurmonumenten.

De routes van Natuurmonumenten zijn in allerlei Nederlandse natuurgebieden aangegeven met paaltjes. Maar iedereen heeft het weleens meegemaakt: ineens zijn de paaltjes nergens meer te zien, en bent u per ongeluk van de route afgedwaald.

Routes wandelen
Met de app Natuur Routes overkomt dit u niet meer. De app toont niet alleen informatie over routes, u ziet de route ook op handige kaartjes. Aan de hand van gps-gegevens is uw positie ook altijd te zien. Daardoor weet u meteen of u bijna ergens moet afslaan. De telefoon trilt daarnaast op interessante punten. Er wordt dan informatie over dat punt getoond.

De app is gratis te gebruiken, en u downloadt hem in de app-winkel van uw smartphone:

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.