SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Tip: zoekmachine instellen in Chrome

2412-chrome Is Chrome uw internetbrowser? Dan kunt u instellen welke zoekmachine u standaard wilt gebruiken. U doet dit via de instellingen.

Wanneer u een zoekterm in de adresbalk typt, zoekt u via de door u ingestelde zoekmachine naar die term. Zo stelt u in welke zoekmachine er standaard gebruikt moet worden:

  • Klik rechtsboven op het pictogram 'Google Chrome aanpassen en beheren' Aanpassen en beheren
  • Klik in het uitklapmenu op Instellingen.
  • U komt nu op een overzichtspagina van alle instellingen. Onder 'Zoekmachine' naast 'De zoekmachine die wordt gebruikt in de adresbalk' kunt u aangeven welke zoekmachine u standaard wilt gebruiken. Klik op het pijltje achter de huidige zoekmachine, in de meeste gevallen is dit Google.
  • Klik op de zoekmachine die u in wilt stellen.

De wijziging wordt automatisch opgeslagen.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.