Menu Zoek

SeniorWeb Computerkiezer

De computerkiezer helpt u bij de keuze voor een nieuw computerapparaat. Tablet, laptop of toch een gewone desktop? De computerkiezer wijst u de weg.

De SeniorWeb Computerkiezer geeft informatie over het type apparaat dat voor u het meest geschikt is. De genoemde specificaties zijn echter niet meer actueel. Houd hier rekening mee.

Hoe het werkt Computerkiezer
Klik hieronder op Start de Computerkiezer en log zo nodig in. U krijgt een aantal vragen over waar en waarvoor u het apparaat wilt gaan gebruiken. U beantwoordt ze met Ja of Nee. Twijfelt u, kies dan voor Weet niet. Hebt u alle vragen beantwoord, dan ziet u uw persoonlijke aankoopadvies, compleet met aandachtspunten en een verklarende woordenlijst. U kunt de computerkiezer meerdere keren invullen om te zien welk effect bepaalde keuzes hebben op het advies. Meer uitleg vindt u bij de vragen over de computerkiezer.

Aankoopadvies
De computerkiezer geeft een aankoopadvies, dat u bijvoorbeeld meeneemt naar de winkel. Het advies is met zorg samengesteld, maar u kunt er geen rechten aan ontlenen.

vraagteken Onder elke vraag vindt u een vraagteken. Klik daarop voor een korte toelichting op de vraag.

Start de Computerkiezer De Computerkiezer van SeniorWeb werkt niet op de smartphone. Gebruik de Computerkiezer op de pc of de tablet.