Menu Zoek

Daglimiet bankieren-app ING omlaag

donderdag 2 februari 2023

nepmail-ingING verlaagt vanaf deze week de daglimiet in de bankieren-app, zodat oplichters minder schade kunnen veroorzaken. De limiet gaat van 5000 naar 2000 euro per dag.

Vanaf 8 februari kunnen ING-gebruikers in de app per dag minder geld overmaken naar een andere bankrekening. Aan het overmaken van geld tussen eigen bankrekeningen, zoals spaarrekeningen, zit geen maximum bedrag.

Limiet zelf lager zetten

Gebruikers die nooit hoge bedragen uitgeven, kunnen de limiet beter op een lager bedrag zetten. Zoals 1000 of 500 euro. In het artikel over de ING-app leest u onder ‘Daglimiet wijzigen’ hoe u dit kunt aanpassen. Een limiet kan altijd tijdelijk verhoogd worden. Een verhoging van de limiet gaat vier uur na het aanpassen in. Dit om oplichting en bankhelpdeskfraude te voorkomen.

Mijn ING volgt

De daglimiet verandert alleen in de bankieren-app. Later dit jaar komt er ook een limiet voor bankieren via de website van ING.

Bekijk al het nieuws
Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

Hoe werkt het?
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op Facebook of Twitter en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op Facebook of Twitteren hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.
  • Klikt u op WhatsApp dan wordt een nieuwe tab geopend met een voorbeeld van het bericht wat u kunt gaan delen. Met de knop verzenden kunt het bericht daadwerkelijk versturen naar iemand uit uw contacten.

De koppeling verbreken
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken:

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
Woordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.