Menu Zoek

Podcast ANWB haalt natuurgebieden naar de huiskamer

donderdag 9 april 2020

De BuitendienstAls je niet naar een natuurgebied kunt, moet het natuurgebied maar naar jou komen, dacht de ANWB. In een serie podcasts waant u zich midden in de natuur.

De stilte opzoeken om u te laven aan onze prachtige natuurgebieden zit er even niet in. Daarom haalt de ANWB de natuur naar binnen. Elke week brengt de ANWB een podcast uit. Luister een uur lang naar zingende vogels, zoemende insecten en ritselende bladeren.

De Buitendienst

De ANWB brengt zes weken lang een natuurgebied bij u binnen onder de naam 'de Buitendienst'. De eerste aflevering, die sinds 9 april beschikbaar is, neemt u mee naar de Boschplaat op Terschelling. Sluit de ogen en laat u meevoeren door het ruisen van de zee en het krijsen van een meeuwenkolonie.

Podcast

De afleveringen zijn te beluisteren via de site van de ANWB, maar ook via bijvoorbeeld Spotify. Nog niet bekend met podcasts, lees dan het artikel 'Luisteren naar podcasts'.

Bekijk al het nieuws
Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

Hoe werkt het?
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op Facebook of Twitter en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op Facebook of Twitteren hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.
  • Klikt u op WhatsApp dan wordt een nieuwe tab geopend met een voorbeeld van het bericht wat u kunt gaan delen. Met de knop verzenden kunt het bericht daadwerkelijk versturen naar iemand uit uw contacten.

De koppeling verbreken
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken:

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
Woordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.