U bent hier: Home Tips & Uitleg Nieuws Prijswinnaars ledenonderzoek 2023 bekend
Dit nieuwsbericht is gearchiveerd

U bekijkt een pagina die niet langer door SeniorWeb wordt bijgewerkt. Mogelijk is de informatie verouderd of niet meer van toepassing.
Gearchiveerd op 22 mei 2024.

Nieuws

Prijswinnaars ledenonderzoek 2023 bekend

Winnaar ledenonderzoek 2023

Aan het jaarlijkse ledenonderzoek van SeniorWeb deden in oktober/november 2.200 leden mee. Onder alle deelnemers hebben we een aantal mooie prijzen verloot.

Winnaar ledenonderzoek 2023
SeniorWeb
SeniorWeb
Gepubliceerd op 29 nov 2023

De heer Groenendijk uit Boskoop (78) won de hoofdprijs, een Fitbit activity tracker t.w.v. € 135,-. We hebben vorige week de prijs aan hem overhandigd. Hij is heel blij met dit slimme horloge en gaat hem zeker gebruiken. De heer Groenendijk is al jaren heel tevreden lid en hij vindt het vooral fijn dat SeniorWeb alles zo duidelijk uitlegt. Ook fotografeert hij graag en bewerkt hij zijn foto’s in Photoshop en Lightroom. Daar wil hij nog wel meer over leren. Zijn motto is dan ook: ‘Je bent nooit te oud om te leren’. En daar zijn wij het natuurlijk helemaal mee eens!

Inmiddels hebben alle winnaars hun prijs ontvangen. Wij wensen hen veel plezier met hun gewonnen prijs.

Resultaten van het onderzoek

SeniorWeb houdt elk jaar een ledenonderzoek om inzicht te krijgen in de tevredenheid met het lidmaatschap en alle diensten. Zoals Enter, PCHulp en de online cursussen. De resultaten van het onderzoek gebruiken we om onze dienstverlening verder te verbeteren. Een samenvatting van de belangrijkste uitkomsten zal begin 2024 op de website en in de nieuwsbrief staan.

Word lid van het SeniorWeb-ledenpanel

Hebt u het ledenonderzoek gemist, maar wilt u ons wel graag helpen met uw mening en ideeën? Dan nodigen we u van harte uit om lid van het ledenpanel te worden! Alleen leden van SeniorWeb kunnen meedoen. Panelleden denken mee over de onderwerpen die voor ons belangrijk zijn. U krijgt een aantal keer per jaar een uitnodiging om mee te doen aan een onderzoek. Lees verder over wat deelname inhoudt of meld u gelijk aan op de pagina van het ledenpanel.

Nieuwsoverzicht
Delen E-mail Facebook Pinterest WhatsApp Printen Woordenboek

Meer over dit onderwerp

Meld u aan voor de nieuwsbrief van SeniorWeb

Elke week duidelijke uitleg en leuke tips over de digitale wereld. Gratis en zomaar in uw mailbox.

naar boven