Menu Zoek

Prijswinnaars ledenonderzoek 2023 bekend

woensdag 29 november 2023

Winnaar ledenonderzoek 2023Aan het jaarlijkse ledenonderzoek van SeniorWeb deden in oktober/november 2.200 leden mee. Onder alle deelnemers hebben we een aantal mooie prijzen verloot.

De heer Groenendijk uit Boskoop (78) won de hoofdprijs, een Fitbit activity tracker t.w.v. € 135,-. We hebben vorige week de prijs aan hem overhandigd. Hij is heel blij met dit slimme horloge en gaat hem zeker gebruiken. De heer Groenendijk is al jaren heel tevreden lid en hij vindt het vooral fijn dat SeniorWeb alles zo duidelijk uitlegt. Ook fotografeert hij graag en bewerkt hij zijn foto’s in Photoshop en Lightroom. Daar wil hij nog wel meer over leren. Zijn motto is dan ook: ‘Je bent nooit te oud om te leren’. En daar zijn wij het natuurlijk helemaal mee eens!

Inmiddels hebben alle winnaars hun prijs ontvangen. Wij wensen hen veel plezier met hun gewonnen prijs.

Resultaten van het onderzoek

SeniorWeb houdt elk jaar een ledenonderzoek om inzicht te krijgen in de tevredenheid met het lidmaatschap en alle diensten. Zoals Enter, PCHulp en de online cursussen. De resultaten van het onderzoek gebruiken we om onze dienstverlening verder te verbeteren. Een samenvatting van de belangrijkste uitkomsten zal begin 2024 op de website en in de nieuwsbrief staan.

Word lid van het SeniorWeb-ledenpanel

Hebt u het ledenonderzoek gemist, maar wilt u ons wel graag helpen met uw mening en ideeën? Dan nodigen we u van harte uit om lid van het ledenpanel te worden! Alleen leden van SeniorWeb kunnen meedoen. Panelleden denken mee over de onderwerpen die voor ons belangrijk zijn. U krijgt een aantal keer per jaar een uitnodiging om mee te doen aan een onderzoek. Lees verder over wat deelname inhoudt of meld u gelijk aan op de pagina van het ledenpanel.

Bekijk al het nieuws
Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

Hoe werkt het?
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op Facebook of Twitter en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op Facebook of Twitteren hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.
  • Klikt u op WhatsApp dan wordt een nieuwe tab geopend met een voorbeeld van het bericht wat u kunt gaan delen. Met de knop verzenden kunt het bericht daadwerkelijk versturen naar iemand uit uw contacten.

De koppeling verbreken
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken:

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
Woordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.