Menu Zoek

Prijswinnaars van het ledenonderzoek 2021 bekend

donderdag 2 december 2021

010217roamingIn oktober hebben ruim 2.800 leden meegewerkt aan het SeniorWeb Ledenonderzoek 2021. Als dank voor hun deelname hebben we onder alle deelnemers diverse mooie prijzen verloot.

De hoofdprijs, een Fitbit Charge 4 activity tracker t.w.v. € 109,-, is gewonnen door de heer Buys uit Mijdrecht. Hij liet weten hem goed te kunnen gebruiken en is er dan ook heel blij mee. Inmiddels hebben alle winnaars hun prijs ontvangen. Wij wensen hen veel plezier met hun gewonnen prijs.

Resultaten van het onderzoek

SeniorWeb houdt elk jaar een ledenonderzoek om inzicht te krijgen in de tevredenheid met het lidmaatschap en alle diensten zoals Enter, PCHulp en de online cursussen. De resultaten van het onderzoek gebruiken we om onze dienstverlening verder te verbeteren. Een samenvatting van de belangrijkste uitkomsten zal begin 2022 op de website en in de nieuwsbrief staan.

SeniorWeb-Ledenpanel

Hebt u het ledenonderzoek gemist, maar wilt u wel graag uw stem laten horen en SeniorWeb helpen met uw mening en suggesties? Dan nodigen we u van harte uit om lid van ons ledenpanel te worden! Alleen leden van SeniorWeb kunnen deelnemen. Als panellid denkt u mee over allerlei onderwerpen die voor ons belangrijk zijn. U krijgt een aantal keer per jaar een uitnodiging om mee te werken aan een onderzoek. Lees verder over wat deelname inhoudt of schrijf u gelijk in als deelnemer op de pagina van het ledenpanel.

Bekijk al het nieuws
Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

Hoe werkt het?
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op Facebook of Twitter en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op Facebook of Twitteren hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.
  • Klikt u op WhatsApp dan wordt een nieuwe tab geopend met een voorbeeld van het bericht wat u kunt gaan delen. Met de knop verzenden kunt het bericht daadwerkelijk versturen naar iemand uit uw contacten.

De koppeling verbreken
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken:

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
Woordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.