Zoeken
Menu Zoek

Bestuur

Het landelijk bestuur van SeniorWeb vertegenwoordigt de vereniging. Belangrijke taken zijn het beoordelen van het beleid en de begroting die het landelijk bureau heeft opgesteld. Hebt u een vraag aan het bestuur? Stuur dan een e-mail naar bestuur@seniorweb.nl Vermeld in al uw correspondentie uw naam en lidnummer.
Avatar van Dhr. J. Dekkers
Dhr. J. Dekkers Waarnemend voorzitter/secretaris
Terug
Actief als bestuurslid, omdat: De toekomst staat bol van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van elektronische (hulp)middelen en communicatiemogelijkheden. Via SeniorWeb wil ik een bijdrage leveren aan de leden om hiervan op de hoogte te blijven en vaardigheden te ontwikkelen om hiermee om te kunnen gaan.
Interesses: Genieten van mijn gezin, elektronica, stedentrips maken, musea bezoeken, tennissen, F1-autosport.
Avatar van Dhr. G. Maas
Dhr. G. Maas Penningmeester
Terug
Actief als bestuurslid, omdat: De maatschappij digitaliseert steeds verder. Zonder voldoende vaardigheid op dat terrein wordt het dan ook steeds moeilijker om aan het maatschappelijk verkeer deel te nemen. Via SeniorWeb wil ik mij dienstbaar stellen aan de leden om die vaardigheden te ontwikkelen en bij te houden.
Interesses: Fotografie, reizen, voetbal, monetaire economie/bankwezen
Actief als bestuurslid, omdat: Het oplossen van PC vraagstukken en het overbrengen van kennis geeft me veel voldoening. De bestuursfunctie biedt me de mogelijkheid het verenigingsbeleid mede vorm te geven.
Interesses: Lezen, zeilen en onze kleinkinderen.
Actief als bestuurslid, omdat: Mijn deelname in het landelijk bestuur stelt mij in staat om mijn kennis en ervaring, die ik heb opgedaan in lokaal vrijwilligerswerk op ICT-gebied, in te zetten op landelijk niveau en de nieuw verworven kennis weer te gebruiken op het lokale niveau. Als internetpionier zie ik dat het internet naast alle goede dingen die het ons brengt ook een schaduwzijde heeft in de vorm van de bedreiging van onze privacy. Dat wil ik graag ook op landelijk niveau aan de orde stellen.
Interesses: Alles wat met de toepassing van glasvezeltechniek te maken heeft, tuinieren, bridge, lezen, reizen.
Actief als bestuurslid, omdat: De digitale wereld bepaalt op alle fronten het functioneren van onze maatschappij. Daarom is het essentieel dat zoveel mogelijk mensen toegang krijgen tot de digitale wereld en deze toegang zo lang mogelijk houden. Ik wil hier aan bijdragen door mede vorm te geven aan het beleid van SeniorWeb en met name door mijn ervaring als Leercentrumdocent bij Leercentrum Idea Maartensdijk.
Interesses: Muziek, zowel klassiek als modern, digitale technieken, reizen, hardlopen, fietsen, onze kleinkinderen en musea.
Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.  

Hoe werkt het? 
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:  

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op FacebookTwitter of Google+ en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op FacebookTwitter of Google+ en hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.

De koppeling verbreken 
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken: 

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van  Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
  • Google+: Als u op de Google+-knop hebt geklikt, wordt deze rood. Klik nogmaals op de knop om de koppeling te verbreken.