Menu Zoek

Bestuur

Het landelijk bestuur van SeniorWeb vertegenwoordigt de vereniging. Belangrijke taken zijn het beoordelen van het beleid en de begroting die het landelijk bureau heeft opgesteld. U bereikt het bestuur per e-mail via bestuur@seniorweb.nl.

Mevr. M. van Jaarsveld

Voorzitter
Actief als bestuurslid, omdat: We niet meer zonder digitale toepassingen kunnen, en de digitale wereld ook een wereld is vol mogelijkheden om je leven kleurrijker te maken. En omdat ik er graag in deze vereniging voor en door senioren aan mee werk om te zorgen dat we allemaal goed bij kunnen blijven bij deze mogelijkheden, ook als we niet meer (betaald) werken. Bovendien vind ik het mooi werk om als bestuurder mee te denken over de toekomst.
Interesses: Huis-, tuin- en keukenbezigheden, sporten, reizen en hoog in de bergen wandelen.
Avatar van Dhr. E.D. Rentema
Dhr. E.D. Rentema Vice-voorzitter

Dhr. E.D. Rentema

Vice-voorzitter
Actief als bestuurslid, omdat: Computers mij al sinds 1983 intrigeren en zij in allerlei vorm steeds meer een belangrijk onderdeel van het dagelijks leven (gaan) uitmaken. Dat te negeren leidt tot sociale ongemakken bij velen. Ik zie het als mijn taak die groep aan te sporen zich er in te verdiepen. SeniorWeb is hiervoor een prachtig medium en... ik houd ervan om te besturen.
Interesses: Watersport, fotografie, computeren, besturen en reizen.
Avatar van Dhr. L. Bracke
Dhr. L. Bracke Secretaris

Dhr. L. Bracke

Secretaris
Actief als bestuurslid, omdat: De digitale wereld bepaalt op alle fronten het functioneren van onze maatschappij. Daarom is het essentieel dat zoveel mogelijk mensen toegang krijgen tot de digitale wereld en deze toegang zo lang mogelijk houden. Ik wil hier aan bijdragen door mede vorm te geven aan het beleid van SeniorWeb en met name door mijn ervaring als docent bij leslocatie Idea Maartensdijk.
Interesses: Muziek, zowel klassiek als modern, digitale technieken, reizen, hardlopen, fietsen, onze kleinkinderen en musea.
Avatar van Dhr. N. Medema
Dhr. N. Medema Penningmeester

Dhr. N. Medema

Penningmeester
Actief als bestuurslid, omdat: Omdat de doelstelling van SeniorWeb mij, als digitaal minder fitte senior, erg aanspreekt. Ik wil mijn deskundigheid op het gebied van financiën en besturen van niet commerciële instellingen graag voor dit doel beschikbaar stellen.
Interesses: Actief met golf, fietsen, vakanties, passief met andere sporten.

Mevr. B. Felstau

Lid
Actief als bestuurslid, omdat: Ik al vroeg belangstelling had voor computers (ZX80!) en alle mogelijke toepassingen ervan. Helaas heb ik toen moeten vaststellen dat oudere mensen er weinig mee deden. Ik ben blij dat de meeste senioren nu over een computer en internet beschikken en wil er graag aan bijdragen dat zij de mogelijkheden ervan met plezier gebruiken en hulp ontvangen waar nodig, zonder betutteling.
Interesses: Milieu, wandelen, films, theater- en dansvoorstellingen, lezen.

Dhr. H.J. van den Herik

Lid
Actief als bestuurslid, omdat: Intelligente computers op het punt staan onze wereld binnen te stappen. Mensen, met name senioren, dienen hierop voorbereid te zijn. Dat is zowel technisch als maatschappelijk niet gemakkelijk. Daarom is het goed dat Seniorweb met gelijkgezinden optrekt en de veranderingen in de wereld deelt. Ik wil daar graag een bijdrage aan leveren.
Interesses: Kunstmatige Intelligentie, Computerschaak, Legal Technologies, mensen stimuleren en helpen zich verder te ontwikkelen.
Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

Hoe werkt het?
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op Facebook of Twitter en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op Facebook of Twitteren hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.
  • Klikt u op WhatsApp dan wordt een nieuwe tab geopend met een voorbeeld van het bericht wat u kunt gaan delen. Met de knop verzenden kunt het bericht daadwerkelijk versturen naar iemand uit uw contacten.

De koppeling verbreken
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken:

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.