SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Geschillencommissie

De geschillencommissie komt in actie wanneer SeniorWeb besluit het lidmaatschap van een lid te beëindigen. Reden om een lid het lidmaatschap te ontzeggen is als het lid in strijd met onze statuten, reglementen of besluiten handelt. Of wanneer het lid SeniorWeb dusdanig benadeelt dat voortzetting van het lidmaatschap niet langer kan worden geduld. De betrokkene is bevoegd om binnen 1 maand na ontvangst van de kennisgeving in beroep te gaan bij de geschillencommissie. Gedurende de beroepstermijn en hangende het beroep is het lid geschorst. De ontzetting geschiedt door het landelijk bestuur.

De geschillencommissie bestaat uit drie personen (leden van SeniorWeb). Deze personen worden voorgedragen door het bestuur en door de ledenraad gekozen. De deelnemers worden benoemd voor een periode van drie jaar.

De volgende leden zitten in de geschillencommissie:

 • Mw. T. Brouwer
 • Dhr. G.R. Brusse
 • Dhr. J.W. Bisschop
Plaatsvervangende leden van de geschillencommissie:
 • Mw. P.H. Westerhof
 • Mw. H.M.G. Kalisvaart-Tiemens
 • Dhr. O.N. Visser
Hebt u een vraag aan de geschillencommissie? Stuur dan een e-mail naar geschillencommissie@seniorweb.nl Vermeld in al uw correspondentie uw naam en lidnummer.
Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

Hoe werkt het?
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:

 • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
 • Klikt u op Facebook of Twitter en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
 • Klikt u op Facebook of Twitteren hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.
 • Klikt u op WhatsApp dan wordt een nieuwe tab geopend met een voorbeeld van het bericht wat u kunt gaan delen. Met de knop verzenden kunt het bericht daadwerkelijk versturen naar iemand uit uw contacten.

De koppeling verbreken
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken:

 • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
 • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
Jaarverslag

In ons jaarverslag over 2018 leest u alles over de impact die SeniorWeb heeft in de samenleving: van digitaal nalatenschap tot hulp bij het online zoeken van telefoonnummers.

Bekijk ons jaarverslag
Feiten en cijfers

SeniorWeb is een landelijke vereniging zonder winstoogmerk met ruim 150.000 leden, 2.900 vrijwilligers en 410 leslocaties in Nederland.

Bekijk onze infographic
Samenwerken met SeniorWeb?

SeniorWeb werkt regelmatig samen met het bedrijfsleven en (lokale) overheid. Hebt u interesse? Neem contact met ons op:

 • 030-276 99 45
 • info@seniorweb.nl
Contactformulier