Menu Zoek

Raad van toezicht

De raad van toezicht heeft tot taak toezicht te houden op het beleid van het bestuur en op de algemene gang van zaken in de vereniging en de met haar verbonden organisatie. Hij staat het bestuur gevraagd dan wel ongevraagd met raad terzijde. Bij de vervulling van hun taak richten de leden van de raad van toezicht zich naar het belang van de vereniging en de met haar verbonden organisatie.

Mevr. M. van Jaarsveld

Voorzitter
Actief in raad van toezicht, omdat: We niet meer zonder digitale toepassingen kunnen, en de digitale wereld ook een wereld is vol mogelijkheden om je leven kleurrijker te maken. En omdat ik er graag in deze vereniging voor en door senioren aan mee werk om te zorgen dat we allemaal goed bij kunnen blijven bij deze mogelijkheden, ook als we niet meer (betaald) werken. Bovendien vind ik het mooi werk om als bestuurder mee te denken over de toekomst.
Interesses: Huis-, tuin- en keukenbezigheden, sporten, reizen en hoog in de bergen wandelen.
Avatar van Dhr. E.D. Rentema
Dhr. E.D. Rentema Vice-voorzitter

Dhr. E.D. Rentema

Vice-voorzitter
Actief in raad van toezicht, omdat: Computers mij al sinds 1983 intrigeren en zij in allerlei vorm steeds meer een belangrijk onderdeel van het dagelijks leven (gaan) uitmaken. Dat te negeren leidt tot sociale ongemakken bij velen. Ik zie het als mijn taak die groep aan te sporen zich er in te verdiepen. SeniorWeb is hiervoor een prachtig medium en... ik houd ervan om te besturen.
Interesses: Watersport, fotografie, computeren, besturen en reizen.

Dhr. L. Bracke

Lid
Actief in raad van toezicht, omdat: De digitale wereld bepaalt op alle fronten het functioneren van onze maatschappij. Daarom is het essentieel dat zoveel mogelijk mensen toegang krijgen tot de digitale wereld en deze toegang zo lang mogelijk houden. Ik wil hier aan bijdragen door mede vorm te geven aan het beleid van SeniorWeb en met name door mijn ervaring als docent bij leslocatie Idea Maartensdijk.
Interesses: Muziek, zowel klassiek als modern, digitale technieken, reizen, hardlopen, fietsen, onze kleinkinderen en musea.

Dhr. N. Medema

Lid
Actief in raad van toezicht, omdat: Omdat de doelstelling van SeniorWeb mij, als digitaal minder fitte senior, erg aanspreekt. Ik wil mijn deskundigheid op het gebied van financiën en besturen van niet commerciële instellingen graag voor dit doel beschikbaar stellen.
Interesses: Actief met golf, fietsen, vakanties, passief met andere sporten.
Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

Hoe werkt het?
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op Facebook of Twitter en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op Facebook of Twitteren hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.
  • Klikt u op WhatsApp dan wordt een nieuwe tab geopend met een voorbeeld van het bericht wat u kunt gaan delen. Met de knop verzenden kunt het bericht daadwerkelijk versturen naar iemand uit uw contacten.

De koppeling verbreken
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken:

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.