SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

App-tip: collages maken met Layout

Layout om collages te maken

 

Collages van foto's maken op uw telefoon is simpel met de app Layout. De collage komt als nieuwe afbeelding op uw smartphone te staan. Via e-mail of app komt hij zo bij uw contactpersonen binnen.

 

Op social media komen een hoop fotocollages voorbij. Twee, drie of vier foto's die samen in één afbeelding staan. Leuk om andere mensen een impressie te geven van een gebeurtenis, zonder dat ze meteen meerdere foto's hoeven te bekijken. De gratis app Layout maakt een collage samenstellen erg makkelijk.

Fotocollage maken

De app is makkelijk te leren gebruiken. De eerste keer geeft u toegang tot de foto's op de telefoon. U ziet onder in beeld een overzicht van uw foto's. U tikt er twee of meer aan. Boven in beeld kiest u welke uitvoering u aanspreekt. De foto's worden op die manier bij elkaar gezet. U versleept ze onderling of past de verhoudingen aan. Onder in beeld staan nog wat extra opties. Bent u klaar, dan tikt u op Opslaan. De nieuwe collage wordt bij de andere foto's opgeslagen. Eventueel zijn ze te delen via social media. Tik op Done  om deze collage af te sluiten. Maak er net zoveel als u leuk vindt!

App Layout downloaden

Layout is gratis te downloaden in de App Store voor iPhones en de Play Store voor Android-telefoons.

 

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.