SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

App-tip: snoepjes combineren met Candy Crush

Snoepjes combineren met Candy Crush

Candy Crush Friends Saga is een simpel aan te leren spelletje dat erg verslavend kan zijn. Combineer snoepjes om te ze laten verdwijnen en reis zo door de suikerzoete wereld van deze app.

 

Candy Crush is een reeks van spelletjes die miljoenen keren zijn gedownload. Het spel bestaat uit een digitale wereld vol zoetigheid en honderden levels per spel. Elk level bestaat uit een soort puzzel met een opdracht erbij. Door snoepjes te combineren, verdwijnen ze uit de puzzel. De bedoeling is elke opdracht te halen in het aantal zetten dat ervoor staat. De opdrachten draaien om suikergoed: laat bijvoorbeeld alle koekjes in beeld in de chocola vallen door de onderliggende vakjes leeg te maken.

Aan de slag

Friends Saga is de nieuwste editie van het spel. Via de duidelijke uitleg kan iedereen het meteen spelen. Een level spelen duurt vaak maar kort en er zitten veel extra opdrachten in die het moeilijk maken de tablet of telefoon weg te leggen. Let wel op: het spel is gratis, maar via allerlei betaalde opties probeert de maker geld te verdienen. Bijvoorbeeld door extra levens aan te bieden als die van u op zijn en u geen zin hebt om te wachten tot ze weer gratis worden aangevuld.

Candy Crush Friends Saga downloaden

Candy Crush Friends Saga is gratis te downloaden. De app staat in de App Store voor iPhones en iPads en de Play Store voor Android-apparaten.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.