SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Tip: alle Safari-tabbladen sluiten op iPad/iPhone

0211-safari tabbladen sluiten

Bent u klaar met internetten op de iPhone of iPad? Sluit met een nieuwe functie snel alle geopende tabbladen.

Safari is het internetprogramma op de iPad en iPhone. Op verschillende tabbladen kunnen allerlei websites openstaan. Dat zijn er soms tientallen. Het is dan wat omslachtig om alle tabbladen stuk voor stuk te sluiten. In iOS 10 of hoger hoeft dat ook niet, want alle tabbladen kunnen in één keer afgesloten worden. Het werkt zo: 

  • Plaats uw vinger op het pictogram met de overlappende vierkantjes Het pictogram van de tabbladen in Safari. en houd uw vinger even op die plaats.
  • Een keuzemenu verschijnt. Daarin staan aan aantal opties, waaronder 'Sluit alle X tabbladen'. De X staat daarbij voor het aantal geopende tabbladen. Tik op Sluit alle X tabbladen.

Alle tabbladen worden afgesloten. Dat ruimt lekker op!

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.