Zoeken
Menu Zoek

Tip: foto's sturen met Android-apparaat

android Stuur op een Android-tablet of -smartphone snel en zonder gedoe foto's door naar bekenden. Dat kan gewoon vanuit de app Foto's.

Foto's die met een Android-apparaat genomen worden, komen automatisch in de app Foto's te staan. Vanuit deze plek is het ook mogelijk foto's te delen via bijvoorbeeld de mail, WhatsApp of Facebook. 

Deel op de volgende manier via de app Foto's één of meerdere foto's:

  • Open de app Foto's Foto's door erop te tikken.
  • Een overzicht van de foto's op uw toestel opent. Tik op een foto die u wilt delen en houd u vinger langere tijd op het scherm.
  • Bij de geselecteerde foto verschijnt een vinkje. Tik eventueel op meer foto's die u wilt delen. 
  • Tik op het pictogram 130315_PictogramDelen_Samsung  of de tekstknop Delen.
  • Tik op het medium waarmee u de foto's wilt delen, bijvoorbeeld Facebook, WhatsApp of Gmail. Wij tikken op E-mail.
  • Wanneer u een grote foto wilt sturen, verschijnt er een menu. Bij grote foto's bepaalt u welk formaat foto gemaild wordt. Tik op de grootte die de foto moet krijgen in de mail. Kies uit Oorspronkelijk, Groot (70%), Normaal/Gemiddeld (30%) of Klein (10%). Kies bijvoorbeeld voor 'Klein' als u veel foto's tegelijk stuurt of als u de foto verstuurt via een 3G- of 4G-verbinding. Dan moet u namelijk betalen voor de hoeveelheid informatie die u verstuurt. Wij hebben nu een wifi-verbinding en tikken daarom op Oorspronkelijk. Tik op Slechts eenmaal zodat u de volgende keer dat u foto's verstuurt ook weer kunt kiezen in welk formaat de foto verzonden moet worden.
  • Alle foto's zijn opgenomen in een nieuw e-mailbericht. Vul dit bericht aan en verstuur het zoals u gewend bent.
Woordenboek
Home Sluiten
Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.