SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Tip: foto's sturen met Android-apparaat

android Deel vanuit de app Foto's op uw Android-tablet of -smartphone snel en gemakkelijk foto's met bekenden. Bijvoorbeeld via mail, WhatsApp of Facebook.

Foto's die met een Android-apparaat genomen worden, komen automatisch in de app Foto's te staan. Vanuit deze plek is het ook mogelijk foto's te delen via andere apps op uw apparaat. Denk aan een mail-app, WhatsApp of Facebook. 

Deel op de volgende manier via de app Foto's één of meerdere foto's:

  • Open de app Foto's Foto's door erop te tikken.
  • Een overzicht van de foto's op uw toestel opent. Tik op een foto die u wilt delen en houd u vinger langere tijd op het scherm.
  • Bij de geselecteerde foto verschijnt een vinkje. Tik eventueel op meer foto's die u wilt delen. 
  • Tik op het pictogram 130315_PictogramDelen_Samsung  of de tekstknop Delen.
  • Tik op het medium waarmee u de foto's wilt delen, bijvoorbeeld Facebook, WhatsApp of Gmail. Wij tikken op E-mail.
  • Wanneer u een grote foto wilt sturen, verschijnt er een menu. Bij grote foto's bepaalt u welk formaat foto gemaild wordt. Tik op de grootte die de foto moet krijgen in de mail. Kies uit Oorspronkelijk, Groot (70%), Normaal/Gemiddeld (30%) of Klein (10%). Kies bijvoorbeeld voor 'Klein' als u veel foto's tegelijk stuurt of als u de foto verstuurt via een 3G- of 4G-verbinding. Dan moet u namelijk betalen voor de hoeveelheid informatie die u verstuurt. Wij hebben nu een wifi-verbinding en tikken daarom op Oorspronkelijk. Tik op Slechts eenmaal zodat u de volgende keer dat u foto's verstuurt ook weer kunt kiezen in welk formaat de foto verzonden moet worden.
  • Alle foto's zijn opgenomen in een nieuw e-mailbericht. Vul dit bericht aan en verstuur het zoals u gewend bent.
Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.