SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Tip: mail van bepaalde afzenders verwijderen (Outlook.com)

2309-outlook In Outlook.com (voorheen Hotmail) is het opruimen van overbodige mails een stuk makkelijker geworden. Als u bijvoorbeeld vaak reclamemails ontvangt, kunt u die met enkele muisklikken allemaal verwijderen.

Veel bedrijven en sites sturen reclamemails en soms gebeurt dat heel vaak. Denk aan een bekend warenhuis dat bijna elke dag aanbiedingen verstuurt. De mailbox loopt daar snel van vol. In Outlook.com kunt u mails op een handige manier opruimen. Daarvoor gaat u zo te werk:

  • Open de site www.outlook.com en log in met uw Microsoft-account.
  • Uw mailbox opent direct. In het gedeelte waar de berichten staan, klikt u op de naam van de reclame die u wilt verwijderen. De mail wordt geselecteerd.
  • Klik bovenin op Opruimen.
  • Een menu klapt uit. U ziet verschillende opties. Klik bijvoorbeeld op Alles verwijderen uit de map Postvak IN om de e-mails van de afzender te verwijderen. Wilt u alle e-mails verwijderen en de toekomstige e-mails van deze afzender automatisch verwijderen, klik dan op Alles verwijderen uit de map Postvak IN en alle toekomstige berichten. Verder kunt u er nog voor kiezen om alle e-mails behalve de meest recente e-mail te verwijderen of om berichten die ouder dan 10 dagen zijn te verwijderen. Kies wat u het fijnste vindt. 
  • Klik in het keuzemenu op de knop Opruimen.

Uw e-mails worden naar de Prullenbak verplaatst.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.