SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Tip: mailnotificatie van YouTube beheren

110615_YouTube_mail_home Als u zich hebt geabonneerd op YouTube-videokanalen, kunt u via de mail op de hoogte blijven van activiteiten op deze kanalen. Stel in wat voor mail u wel en niet wilt ontvangen van YouTube.

In deze tip gaan wij ervan uit dat u een abonnement hebt op een YouTube-kanaal. Dit kan alleen als u met een Google-account inlogt op YouTube. Bij elk kanaal kunt u klikken op de rode knop Abonneren. Zie bijvoorbeeld www.youtube.com/seniorwebtube.


Mailnotificatie beheren

  • Ga naar www.youtube.com en log in met uw Google-account.
  • Klik linksboven op de menuknop Menu van YouTube.
  • Klik op Abonnementen.
  • Er opent een overzicht van de kanalen waarop u bent geabonneerd. Aan de rechterkant staat bij elk kanaal een pictogram van een
    bel Meldingen.  Klik hierop. 
  • Wilt u een e-mailbericht ontvangen wanneer er activiteiten plaatsvinden op het kanaal, zoals het plaatsen van een nieuwe video? Zet dan een vinkje voor Stuur me alle meldingen voor dit kanaal.

Afmelden voor samenvattingsmail
YouTube stuurt u ook eens per dag een e-mail met een samenvatting van populaire video's en nieuwe video's op de kanalen waarop u bent geabonneerd. Dit is misschien ook wat veel van het goede. U kunt het wijzigen in eens per week of helemaal uitschakelen.

  • Klik onder aan de e-mail die u hebt ontvangen van noreply@youtube.com op Afmelden.
  • Klik op Veranderen in één keer per week of op Uitschakelen.

De wijzigingen worden direct opgeslagen.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.