SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Tip: Startmenu Windows 10 op volledig scherm

2209-windows 10 startmenu groot weergeven

In het Startmenu van Windows 10 staan alle apps en programma's die op de computer staan. Open voor meer overzicht het Startmenu over het volledige beeldscherm.

Sinds de Verjaardagsupdate van Windows 10 ziet het Startmenu er wat drukker uit dan ervoor. U hoeft niet meer te klikken op 'Alle apps' om alle programma's en apps te zien. Deze staan alfabetisch gesorteerd onder elkaar. Vindt u het Startmenu er een beetje rommelig uitzien? Open het dan voortaan op een volledig beeldscherm.

Dat werkt zo:

  • Klik op de knop Starten.
  • Klik op Instellingen Pictogram Instellingen .
  • Klik op het blauwe kopje Persoonlijke instellingen.
  • Klik in het linkermenu op Start.
  • Rechts verschijnen de beschikbare opties voor het Startmenu. Onder 'Start in volledig scherm gebruiken' staat waarschijnlijk 'Uit'. Klik op het ovale hokje voor 'Uit'.
  • Het hokje wordt blauw en er staat nu 'Aan' naast. Het Startmenu wordt voortaan op het volledige beeldscherm getoond. Om alle apps te bekijken, klikt u eerst op Starten. Klik vervolgens linksboven op een knop met drie streepjes en daarna op Alle apps

Wilt u het Startmenu weer standaard kleiner tonen? Herhaal dan bovenstaande stappen en klik op het hokje voor 'Aan' onder 'Start in volledig scherm gebruiken'. Het hokje wordt wit en er komt 'Uit' naast te staan.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.