SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Tijdverbruik per app zichtbaar op iPhone/iPad

150418_tijdperapp_home

Dagelijks alleen een potje Wordfeud of een paar berichten beantwoorden via WhatsApp? Bekijk hoeveel tijd u daadwerkelijk met de iPhone of iPad in de handen zit. 

Mobiele telefoons en tablets zijn de hele dag binnen handbereik. De neiging om zo'n apparaat er even bij te pakken is dan ook groot. Gewoon tussen de dagelijkse activiteiten door. Kort even een bericht beantwoorden, het nieuws lezen of snel een spelletje spelen. Het lijkt meestal wel mee te vallen, totdat de cijfers bekeken worden en blijkt dat die week er toch een paar uur met Candy Crush spelen is doorgebracht.

Op een iPhone en iPad is het batterijverbruik per app op te zoeken. Bekijk hoeveel tijd u per dag of per week besteedt aan de verschillende apps. De stappen zijn beschreven voor een iPhone/iPad met iOS 11 en 12.

  • Tik op Instellingen.
  • Tik op Batterij
  • Onder 'Batterijgebruik' of 'Batterijgebruik per app' staat een overzicht van alle gebruikte apps van de afgelopen 24 uur. Achter de naam van de app staat het percentage van het batterijgebruik.
  • Om te bekijken hoeveel tijd er per app is besteed, tikt u op Toon activiteit of op het pictogram van het klokje Toon activiteit. Onder de naam van de app verschijnt de tijd.
  • Tik op Afgelopen 7 dagen of Afgelopen 10 dagen om het batterijgebruik voor meerdere dagen te bekijken.
Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.