Menu Zoek
SeniorWeb 20 jaar!

Opening SeniorWeb Museum

woensdag 21 september 2016

Ter ere van het twintigjarig jubileum openden wij tijdens de 50PlusBeurs voor vijf dagen het SeniorWeb Museum. Het SeniorWeb Museum werd dinsdag 20 september officieel geopend door SeniorWeb-oprichters Alexander van de Kerkhof en Ger Tielen, SeniorWeb-voorzitter Lieteke van Vucht Tijssen en SeniorWeb-directeur Daniël de Levita. De opening van het museum was tevens de officiële start van het lustrumjaar.

Weet u nog hoe SeniorWeb is ontstaan? En hoe zagen het eerste logo en de eerste Enter er ook alweer uit? Stap met ons terug in de tijd en kijk welke ontwikkelingen SeniorWeb de afgelopen twintig jaar heeft doorgemaakt!

Vorige Volgende
Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.  

Hoe werkt het? 
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:  

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op FacebookTwitter of Google+ en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op FacebookTwitter of Google+ en hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.

De koppeling verbreken 
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken: 

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van  Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
  • Google+: Als u op de Google+-knop hebt geklikt, wordt deze rood. Klik nogmaals op de knop om de koppeling te verbreken. 
WIlt u op de hoogte blijven over alles rondom 20 jaar SeniorWeb?